Werkwijze

Nadat contact met ons is opgenomen, sturen wij per e-mail of WhatsApp nog dezelfde dag een voorstel van dieren die voldoen aan de specifieke wensen van filmproducenten, programmamakers en andere creatieven. In ons voorstel zetten wij vrijblijvend alle mogelijkheden uiteen .

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen online selectie van dieren te laten plaatsvinden.
De reden hiervan is dat wij graag vanuit een persoonlijke benadering willen werken.
Om er zeker van te zijn dat een specifiek dier geschikt is voor de taak waarvoor hij wordt ingezet, werken wij uitsluitend met eigen dieren. Wij zijn onafhankelijk van anderen en hebben altijd volledige zekerheid over de beschikbaarheid van een dier. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit garanderen en werken tegen een aantrekkelijk dagtarief.

Neem direct contact op:
+31 6 15 22 08 36

Wij hanteren een aantal speerpunten m.b.t. dierenwelzijn- en gezondheid om tot een goede keus te komen bij het gebruik van bepaalde dierenrassen in de media. Wij werken niet met honden- of kattenrassen die extreem schadelijke uiterlijke kenmerken hebben. En niet met hondenrassen die door het Ministerie van Economische Zaken zijn opgenomen op de Registratielijst Agressieve Dieren (RAD).

Mail, bel of stuur een WhatsApp-je !